talondango

Van levensliederen tot flamenco, swampy chicano en soft-reggae

Talondango, dat zijn Stoy Stoffelen, Alain Louie en Dirk Lekenne.

 

Ritme en emotie vormen de basis voor het geluid en de vorm. Of is het omgekeerd? Simplistisch maar toch doordacht, realistisch voor zichzelf, maar surrealistisch tot abstract voor de buitenstaander. De muziek komt voort uit de eenvoud van akkoorden en woorden. De kleur en verf van de dromen die de gedachten niet direct kunnen onthouden.

 

Alain Louie komt van Leuven en draait al enige tijd mee in het under and above muziek circuit. Hij is zanger-gitarist van o.a. Les Talons Gitans en speelt veel met Luk De Graaf onder de naam Djempi en Bontempi.

 

Alain wordt bijgestaan door niemand minder dan Dirk Lekenne. De bezieler van de roots Studio Fandango. Dirk is een zeer veelzijdig gitarist-componist en producer.

 

En als Wijgmaalse top of the bill: op drum, percussie, kunst- en vliegwerk de eeuwig bescheiden maar fantastische Stoy Stoffelen, drummer van o.a. de Nieuwe Snaar, Johan Verminnen, Big Bill, Les Talons Gitans, etc. Stoy was ook eminent lid van de Centimeters, voormalige begeleidingsband van Raymond van het Groenewoud en o.a. mede-auteur van ‘Brussels by Night’.

 

treden op:

Om 14 en 16 uur

 

Duur:

± 30 min.

 

aantal plaatsen:

Dit is een intiem huiskamerconcert. De plaatsen zijn beperkt, dus kom zeker op tijd. Als de huiskamer vol zit, kun je altijd doorschuiven naar een ander concert.

 

Locatie:

bij Katelijne & Bernard,

Gebroeders Tassetstraat 106

3018 Wijgmaal