stoy stoffelen,

mathias moors

+ niels boutsen

Nederlandstalige klassiekers op verzoek

We kondigen - met de gepaste trots - de eerste Wijgmaalse "supergroep" aan. Drummer Stoy Stoffelen, bassist Mathias Moors en zanger-gitarist Niels Boutsen verenigen hun gezamenlijke talent in een gelegenheidstrio, speciaal op maat van Doremy.

 

De legendarische Stoy Stoffelen kent u uiteraard van Doremy 2017 waar hij onder de noemer Talondango opereerde, maar eveneens van Raymond van het Groenewoud of allerlei projecten met Jan De Smet.

 

Matthias Moors speelt contrabas bij Les Guitares Magiques, een groep die vroege jazz, blues en wereldmuziek combineert - en van de live-band van And then came fall, die u eveneens vorig jaar op onze podia kon bewonderen. Niels Boutsen is niemand minder dan singer-songwriter Stoomboot, die met Nederlandstalige nummers geregeld airplay haalt op Radio 1 & 2, o.a. met het toepasselijk getitelde "Spanjaard". En Mathias speelt ook bij Stoomboot, en heeft net als Stoy al samengewerkt met Jan De Smet. Bent u nog mee?

 

En dan nog een extraatje: Dit - voorlopig naamloze - combo speelt hun/uw favoriete Nederlandstalige liedjes op verzoek van het Doremy-publiek. Inderdaad! Hier volgt binnenkort een heus - aha - participatie-moment. Juist, we gaan "helemaal op verzoek". Meer details volgen spoedig, maar duik alvast in uw fysieke of denkbeeldige platenkast op zoek naar geschikte titels ...

 

Meer info over Stoomboot

Meer info over Les guitares magiques

treden op:

Om 15 en 17 uur

 

Duur:

± 30 min.

 

aantal plaatsen:

Dit is een intiem huiskamerconcert. De plaatsen zijn beperkt, dus kom zeker op tijd. Als de huiskamer vol zit, kun je altijd doorschuiven naar een ander concert.

 

Locatie:

bij Katelijne & Bernard,

Gebroeders Tassetstraat 106

3018 Wijgmaal