martin valcke &

bernard dewulf

Piano ontmoet poëzie

Als opener brengt Doremy dit jaar een aperitiefconcert

 

Martin Valcke doceert aan het Lemmensinstituut klavierimprovisatie in de afdeling muziektherapie en zorgt voor de muzikale begeleiding en ondersteuning van de studenten in de woordafdeling. Als cellist en pianist trok hij enkele jaren rond met het theatergezelschap De Frivole Framboos. Nu maakt hij als pianist deel uit van het salonensemble Elixir d'Anvers en als cellist van het barokensemble Aramos. Verder is hij ook actief als arrangeur en als componist.

 

Bernard Dewulf hoeven we niet voor te stellen, maar we doen het toch. De dichter, columnist, journalist, essayist en kunstkenner verwierf publieke bekendheid toen in 1987 de collectieve dichtbundel Twist met ons verscheen. Hij werkte jaren voor NTGent, is columnist voor het Weekblad van De Standaard. Van januari 2012 tot januari 2014 was hij officiële stadsdichter van Antwerpen. Sinds januari 2017 is hij writer-in-residence van het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten van Antwerpen. Niet alleen op Radio 1, maar ook in Wijgmaal laat hij zijn diversiteit zien.

 

Meer over Martin Valcke

Meer over Bernard Dewulf

treden op:

Aperitiefconcert om 11 uur

 

Duur:

± 30 min.

 

aantal plaatsen:

Dit is een intiem huiskamerconcert. De plaatsen zijn beperkt, dus kom zeker op tijd. Als de huiskamer vol zit, kun je altijd doorschuiven naar een ander concert.

 

Locatie:

bij Peter & Kath,

Henricus Wittebolsstraat 12

3018 Wijgmaal