koenraad

sterckx

Kamermuziek in de huiskamer

Koenraad Sterckx (1987) begon als negenjarige piano te studeren aan het Stedelijk Conservatorium te Leuven, eerst bij Stefan Poelmans en later bij Kim van den Brempt. Na het behalen van grootste onderscheidingen voor piano, kamermuziek en harmonie in 2005, zette hij zijn muziekstudies verder aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel in de pianoklas van Boyan Vodenitcharov. Zijn studies aldaar sloot hij in 2010 af met een grote onderscheiding. Hij treedt op als solist, als kamermusicus en als begeleider. Met het Vlaams Radiokoor deelde hij in de voorbije jaren reeds dikwijls het podium.

 

Koenraad was al te horen in de belangrijkste concertzalen van België: deSingel (Antwerpen), Concertgebouw (Brugge), Flagey (Brussel), Paleis voor Schone Kunsten (Brussel), Bijloke (Gent) etc. Naast zijn activiteiten als pianist is hij ook verbonden aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel als artistiek onderzoeker en is hij reeds vele jaren lid van Vocaal Ensemble De Corde.

 

Meer info

treedt op:

Om 15 en 17 uur

 

Duur:

± 30 min.

 

aantal plaatsen:

Dit is een intiem huiskamerconcert. De plaatsen zijn beperkt, dus kom zeker op tijd. Als de huiskamer vol zit, kun je altijd doorschuiven naar een ander concert.

 

Locatie:

bij Koenraad & Maarte,

Henricus Wittebolsstraat 67

3018 Wijgmaal