gloria monserez

& jan hautekiet

Jong talent begeleid door radiocoryfee

Als dochter van acteurs Koen Monserez (vorig jaar nog afsluiter van Doremy) en Machteld Timmermans is het natuurlijk niet onlogisch dat ook Gloria al vroeg de acteermicrobe te pakken kreeg. Zo speelt ze onder andere bij fABULEUS: 'Merlijn of het barre land'.  Daarnaast kriebelt de muziek echter ook. Ze volgt pianolessen bij Kobe Baeyens en op haar 15 jaar werpt ze zich op als singer-songwriter. Na Luka vorig jaar krijgt dit jaar een ander jong lokaal talent een podium.

 

Als begeleider heeft Gloria niemand minder dan radiocoryfee Jan Hautekiet kunnen strikken. Jan stond mee aan de wieg van Studio Brussel (herinner u het legendarische “Hallo Hautekiet”). Naast radiowerk heeft hij er ook al een lange carrière opzitten op piano en klavieren allerhande. Zo speelde hij o.a. met The Scabs, Jean Blaute, Erik Melaerts, Jan De Wilde en richtte samen met Patrick Riguelle De Laatste Showband op. Verder tourt Jan Hautekiet ook regelmatig met kompaan Rick de Leeuw.

treden op:

Om 14 en 16 uur

 

Duur:

± 30 min.

 

aantal plaatsen:

Dit is een intiem huiskamerconcert. De plaatsen zijn beperkt, dus kom zeker op tijd. Als de huiskamer vol zit, kun je altijd doorschuiven naar een ander concert.

 

Locatie:

Bij Dieter en Natasha

Stationsstraat 15

3018 Wijgmaal